Produkter

FRISØR FØNTØRRER - 2000w - 799kr


 


Boss føn sort eller guld - Denne føntørrer som jeg også selv bruger i salonen, er en kraftfuld og lydsvag føn med 2000watts motor. Den giver en super hurtig og effektiv føn oplevelse. Den er udstyret med den nyeste ion-teknologi, så du opnår et blødt og glansfuldt resultat uden krus og statisk elektricitet. Boss fønen er udviklet i letvægtsmaterialer som gør den nem og komfortabel for dig at arbejde med. Den er udstyret med en 3 meter gummiledning.

GLATTEJERN - True Divinity - 5 års garanti - 799kr


 

Sort - Dette glattejern er designet til professionelt brug. Men det skal også opleves af kunderne. Det er i en absolut klasse for sig, både hvad angår design, funktionalitet og performance. Bruges også af frisøren selv. Glattejernet er med infrarød teknologi. Hurtig opvarmning, blot 5 sekunder. Dobbelte keramiske varmeelementer. Temperaturregulering imellem 120 - 210°C. Automatisk “sleep mode” funktion efter 60 min. 3 meter stofledning.

GLATTEJERN - INFINITY STYLER - 5 års garanti - 899kr


 

Sort / Guld - Dette glattejern er i sandhed noget for luksuselskerne. Et eksklusivt styling - værktøj, med toplækre detaljer, et slankt design og avanceret teknologi for sundere styling og et blødt og skinnende resultat. Aluminium - plader med turmalin og en non-stick titanium og Teflon-coating sikrer perfekt varme fordeling og ion-teknologien beskytter håret og bekæmper krus. Infrarød- teknologi. Temperaturjustering mellem 80-210°C. Der følger en lækker varmeresistent taske til din Styler med i købet.

GLATTEJERN - SIGNATUR SALON STYLER - 5 års garanti - 599kr (normalpris 999kr)


 

Rosa eller sort - Dette glattejern har et unikt design, der gør styleren behagelig at holde ved. Den sikrer at den kan anvendes helt tæt mod hårbunden. Skabt i forskellige letvægtsmaterialer, som bringer vægten ned på kun 240gram. Temperaturjustering sker via en touch censor i håndtaget, der giver en hurtig , enkelt og effektiv justering af temperaturen, imellem 50-230°C. “Ionic” og infrarød teknologi sikrer en hurtig, skånsom og antikrus effekt. Hurtig opvarmning på 5 sekunder. Automatisk sluk efter 20 minutter.

BØRSTER - KAMME - RUNDBØRSTER mm.

HH SIMONSEN - Orginale Wet Brush - 149kr

Verdens mest solgte børste. Den har vundet en lang række priser og er kraftigt efterspurgt hos mange frisører. Denne Wet Brush er den bedste til at frisere og udrede filtret og kruset hår. Alle ved hvilken udfordring det kan være. Samtidig er dens prisvindende intelliflix bløde børstepigge meget behageligt i hårbunden. Wet Brush gør det nemt for dig.
 

Sort - Pink - Hvid - Lyst træ - ombre pink - ombre grøn

HH SIMONSEN - Orginale Shine Brush - 199kr

Hemligheden bag Shine Brush, er den unikke kombination af udvalgte hår fra mongolske vildsvin og de prisvindende intelliflex børstepigge. Børstens ublegede og uklippede vildsvinehår stimulerende

 


BØRSTE - 49kr.

Ønsker du nemt og hurtigt at kunne rede og tørre dit hår, er Turbobørste fra HH Simonsen dit perfekte valg. Den skånsomme hårbørste sørger for, at dit hår føntørres på ingen tid, samt at det efterlades med en flot, velplejet finish. Turbobørste et specielt designet håndtag, der gør den nem og fleksibel at arbejde med.

 


RUNDBØRSTER - 49kr

Disse letvægts RUNDBØRSTER med nylonhår, findes i størrelserne 33mm, 25mm, 19mm. De fået med plastik håndtag eller gummihåndtag.

 


KAMME - 49kr

Spidskam - Denne lette spidskam er god at have i hverdagen til inddeling af håret, eller til at lave et fyldigere hår, med en god toupering.

Afrokam - Disse kamme er gode at bruge til at skabe mere fylde i håret, eller til at løfte op i frisuren.

 


VALKE - HÅRDONUT - 59 / 79kr.

Disse valke eller “hårdonut” som vi kalder dem, er super gode til at skabe ekstra fylde i håret, feks i nakken eller på baghovedet. sælges i store og ekstra store. De fået i farverne mørkebrun og blond

 


HÅRSPIRALER - 10kr

De Orginale HH SIMONSEN Hair Bobbles, er utroligt skånsomme mod håret. Disse elastikker er formet som spiraler, og dette er med til at give et meget sikkert greb i håret. De er nemme at anvende, og de laver ikke skader på håret. Elastikkerne er lette at hive ud af håret igen, og modvirker knækkede hårstrå. HH SIMONSEN Hair Bobbles kan bruges som armbånd, når de ikke anvendes som hårelastikker.

REVLON - BE FABULOUS

Et sortiment af plejeprodukter som passer lige til dit behov.

 

Shampoo - fint hår - 149kr.
Denne letvægts shampoo er til fint og skrøbeligt hår, som tilfører fugt og pleje uden at virke tyngende på håret. (250ml)

Conditioner - fint hår - 149kr
Plejende conditioner som gør håret mere medgørligt og tilfører fylde og volumen til fint hår. (250ml)

Hårmaske - fint hår - 175kr
Intensiv pleje til fint og skrøbeligt hår som mangler fugt og vitalitet. Utrolig let formula med aktive ingredienser som giver naturlig volumen og fylde til håret. (200ml)

Volumen spray - fint hår - 185kr
En genoprettende volumen spray med en super let formula som tilfører fylde til hvert enkelt hårstrå. Beskytter mod tab af farve og efterlader håret silkeblødt og strålende glansfuldt. (80ml)

Volumen textur creme - fint hår - 185kr
Med fortykkende egenskaber til hvert eneste hårstrå. En geleagtig formula som hurtigt absorberes ind i håret og fungerer texturgivende. (150ml)

 

Shampoo - normal/kraftigt hår - 149kr
Mild shampoo med fugtgivende egenskaber. Gør håret blødt og strålende blankt. Beskytter mod tab af farve og har en frisk feminin duft. (250ml)

Conditioner - normal/kraftigt hår - 149kr
Plejende conditioner som opretholder hårets naturlige fugtniveau. Gør håret mere medgørligt og silkeblødt.(250ml)

Hårmaske - normalt/kraftigt hår - 175kr
Kurbehandling som øjeblikkeligt genopretter fugtbalancen og gør dit hår silkeblødt. Perfekt til kraftigt hår der trænger til nyt liv og glans. (200ml)

Anti-age serum - normalt/kraftigt hår - 185kr
Opretholder dit hårs ungdommelige udseende med denne fantastiske anti-age serum. Giver ny vitalitet og beskytter dit hår mod aldring. (80ml)

 

Shampoo - tørt/skadet hår - 149kr
Denne shampoo er specielt formuleret til meget tørt og skadet hår. Den tilfører intensiv pleje til hvert enkelt hårstrå og beskytter mod spaltede spidser. Frisk feminin duft.(250 ml)

Conditioner - tørt/skadet hår - 149kr
Denne conditioner er med plejende ingredienser, der sørger for at fugtniveauet genoprettes. Kreatin og Keratin styrker håret og forebygger at det knækker. (250ml)

Serum til hårspidserne - tørt/skadet hår - 185kr
Mirakel serum til tørt og skadet hår som forebygger spaltede spidser. Beskytter mod tab af farve og tilfører ekseptionel glans. (80ml)

 

Shampoo - smooth/kruset - 149kr
Effektiv rengørende og med en formula som kontrollerer frizz/kruset hår. Den giver en glansfuld og jævn finish (250ml)

Hårmaske - Smooth/kruset hår - 175kr
En hårmaske som fugter og blødgør skællaget for at forebygge spaltet spidser (200ml)

 

Shampoo - krøllet hår - 149kr
Shampoo som effektivt rengør håret samtidig med at den giver håret extra fugt, for et blødt , flexibelt hår med fantastiske krøller. (250ml)

Conditioner - krøllet hår - 149kr
Conditioner som effektivt forebygger skader på håret og som giver extra fugt til hår som let kan føles tørt. Med ingredienser som gør det muligt lettere, at fremhæve glansfulde krøller uden at tynge. (250ml)


REVLON - UNIQ ONE


 


Shampoo - normalt/kraftigt/kruset hår - 300 ml - 135kr
Denne shampoo renser og plejer håret effektivt. 10 unikke egenskaber som er med til at styrke og efterlade det silkeblødt og glansfuldt.

Balsam spray - normalt/kraftigt/kruset hår - 150ml - 135kr
Enestående leave-in hårkur på spray, med 10 unikke egenskaber. Gør dit hår nemt at frisere, smukt, sundt, velplejet. UVA/UVB beskyttelse.

Hårmaske - normalt/kraftigt/kruset hår - 500ml - 135kr
Intensiv hårkur med 10 unikke egenskaber. Genopretter fugtbalancen, tilfører glans og gør håret silkeblødt.

Shampoo - normal/kraftigt/ kruset hår - 300ml - 135kr
Denne shampoo med en skøn kokos duft, renser og plejer håret effektivt. De 10 unikke egenskaber er med til at styrke håret og efterlader det dejligt blødt.

Balsam spray - normalt/kraftigt/kruset hår - 150ml - 135kr
Enestående leave-in hårkur på spray, med en skøn kokos duft. 10 unikke egenskaber sørger for at dit hår bliver nemt at frisere. UVA/UVB beskyttelse

Tørshampoo spray - alle hårtyper - 300ml - 119kr
Denne tørshampoo renser hår og hovedbund uden vand. Bruges nemt mellem hårvask. Absorbere fedtet hår og hårbund. Øger volumen i håret og har en skøn duft.

REVLON - Shampoo - 45 dages farvebeskyttelse - 99kr


 


Røde nuancer - 275ml. - 99kr
Brave reds - Denne sulfatfri 2 i 1 shampoo og conditioner er til farvet hår. Forebygger tab af farve. Tilpasset hårfarver med røde nuancer.

Mørk / sort nuancer - 275ml. - 99kr
Radiant dark - Denne sulfatfri 2 i 1 shampoo og conditioner er til farvet hår. Forebygger tab af farve. Tilpasset hårfarver med mørke og sorte nuancer.

Kobber nuancer - 275ml. - 99kr
Golden blondes - Denne sulfatfri 2 i 1 shampoo og conditioner er til farvet hår. Forebygger tab af farve. Tilpasset hårfarver med kobber nuancer.

Gylden blond nuancer - 275ml. - 99kr
Golden blondes - Denne sulfatfri 2 i 1 shampoo og conditioner er til farvet hår. Forebygger tab af farve. Tilpasset hårfarver med gyldne nuancer.

Kolde lysblond nuancer - 275ml. - 99kr
Ice blond - Denne sulfatfri 2 i 1 shampoo og conditioner er til farvet hår. Forebygger tab af farve. Tilpasset hårfarver med kolde lysblonde nuancer. Nedtoner gyldne nuancer.

Kolde og grå nuancer - 275ml. - 99kr
Stunning highlights - Denne sulfatfri 2 i 1 shampoo og conditioner er til farvet hår. Forebygger tab af farve. Tilpasset kolde lyse eller grå nuancer. Nedtoner gyldne nuancer.

OROFLUIDO - SKØNHEDS ELIXIR

Indeholder Argan, Cyperus og Linfrøolie.

 


Orofluido elixir - hårolie - 100ml -209kr
Skønhedselixir bestående af naturlige olier fra Orienten som gør håret glansfuldt og silkeblødt. Fedter ikke og skal ikke skylles ud. Indhylder dit hår i den reneste luksus.
Et absolut “must have” produkt til alle hårtyper.

Orofluido elixir - hårolie - 50ml - 139kr
Skønhedselixir bestående af naturlige olier fra Orienten, som gør håret glansfuldt og silkeblødt. Fedter ikke og skal ikke skylles ud. Indhylder dit hår i den rene luksus. Et absolut “must have” produkt til alle hårtyper.

Orofluido - hårmaske - 500ml - 159kr
Intensiv kurbehandling som genopretter og tilfører masser af fugt og pleje. Giver dig et enestående glansfuldt hår med en fantastisk duft.

Orofluido - volume mousse - 300ml - 165kr
Styling mousse med medium hold. Indeholder plejende ingredienser og er varmebeskyttelse. Fantastisk duft.

Orofluido - curly mousse - 300ml - 165kr
Mousse med stærkt hold, som er udviklet til krøllet hår. Skaber smukke bløde krøller, med langvarigt hold. Varmebeskyttelse.

Orofluido - hårspray - 500ml - 165kr
Denne hårspray med stærkt hold, indeholder de plejende olier, Argan, cyperus, og lindfrøolie, som giver en flot glansfuld finish.

AMERICAN CREW - HERRESERIE


 


Shampoo - TEA TREE - 450ml - 159kr
3 i 1 Shampoo, conditioner og bodywash, indeholder Tea Tree som renser håret og beroliger hårbunden. Frisk duft som holder hele dagen.

Shampoo - 250ml - 139kr
3 i 1 shampoo, conditioner og bodywash. Behagelig og maskulin duft. Plejer hår og hårbund på en skånsom måde.

Shampoo - 250ml. - 139kr
Power cleaner - Rensende shampoo til normalt eller fedtet hår. Den er god til at få vasket produkt ud af håret, så det bliver helt rent. Frisk duft.

 

Shampoo mod skæl og kløe - 250ml. - 139kr
Antidandruff- Denne shampoo fjerner skånsomt skæl og kløe i hårbunden. Den renser, fugter, plejer og fremmer en sund hårbund.

Shampoo - daglig fugt og pleje - 250ml. - 139kr
Daily moisterizing - Fugtgivende shampoo til normalt eller tørt hår. Holder hår og hovedbund i balance.

Volumespray - 250ml. - 185kr
Grooming spray - Denne volumespray bruges i fugtigt eller tørt hår. Skaber god volume og fylde uden at fedte eller tynge håret. Variabelt hold.
 

Hårvoks - Fiber - 85g. 185kr
Denne voks tilfører masser af fylde. Giver et kraftigt hold og mat look.

Hårvoks - Forming cream - 85g. - 185kr.
Denne voks, giver medium til stærkt hold. Nemt og cremet konsistens at arbejde med. Skøn maskulin duft, med et mat look.

Hårvoks - Grooming cream - 85g - 185kr
Denne cremet voks tilfører meget glans og har et kraftigt hold. God til wetlook effekt.

Fiber cream - 100ml. - 185kr
Denne styling creme har et kraftigt hold og naturlig finish. Den er god til at “udstrække” krøller og fald i håret. Fleksibelt og kontrol hele dagen.

STYLEMASTER

 

Smooth Iron Guard - 150ml. - 159kr
Beskytter håret optimalt ved varmestyling og har en glattende effekt. Efterlader håret blødt og glansfuldt.

Orbital - krøllecreme - 150ml. - 159kr
Giver veldefinerede og fleksible krøller med naturlig glans. Kan bruges i fugtigt krøllet hår og tørres med softstyler, eller lufttørres. Medium hold.

Fanaticurls - krøllecreme - 150ml. - 159kr
Giver maksimal kontrol til faste krøller. Aktiverer dine krøller og giver glans.
Med anti-krus effekt.

Defining gel - 200ml. - 159kr
Gele som tilfører kontrol og glans. Kan bruges både i fugtigt og tørt hår.

 

Amplifier mousse - 300ml. - 159kr
Super dejlig og cremet fiber mousse til glat og krøllet hår. Giver et let og fleksibelt hold.
Til dig som ikke bryder sig om følelsen af at have for meget produkt i håret. En af frisørens favorit produkter.

Styling mousse photo finisher - 300ml. - 159kr
Styling mousse med kraftigt og vedvarende hold. Naturlig finish.

Hårspray - modular - 500ml. - 159kr
Hurtigtørrende hårspray med variabelt hold. Naturlig finish.

 

Hårspray - photo finisher - 500ml. - 159kr
Hårspray med stærkt hold. Perfekt til kreative looks som skal holde “hele aftnen” Den specielle dysse, gør det nemt at fordele produktet jævnt i håret.

Glamourama shine spray - 300ml. - 159kr
Spray som tilfører maksimal glans og modvirker krus. Passer til alle hårtyper.

Creator fiber wax - 85g - 159kr
Fibervoks med stærkt hold. Perfekt hvis du ønsker at skabe et look med maksimalt kontrol. Fibrene aktiveres mellem hænderne, inden produktet påføres.

H H SIMONSEN - Danske kvalitets produkter.


 

Heat protection - 145ml. - 149kr
Denne varmebeskyttelses spray er en frisk, mild og velduftende spray der lægger sig som en beskyttende hinde omkring hvert hårstrå. Beskytter mod varmeskader fra føntørring og stylingjern.

Styling Olie - 100ml. - 249kr.
Skøn luksus olie som er god forkælelse til dit hår. Indeholder Argan og jojobaolier.
Bruges til alle hårtyper. Modvirker krus og giver god glans. Femstjernet daglig pleje til håret.

Beach Spray - textur - 125ml. - 99kr
Denne spray tilfører masser af fylde, og mat textur. Sprayen har UV-beskyttende ingredienser, er dermatologisk testet og uden parabener. Bruges i vådt eller tørt hår.

Hårspray - 250ml. - 99kr
Denne skønne hårspray giver et fast hold, og uanede styling muligheder,
helt uden at klistre. Den er mildere end flere andre hårspray. Frisk og behagelig duft.

 

Hårvoks - Blue Extreme - 100g - 99kr
En vandbaseret og cremet voks, der giver et kraftigt hold, men stadig fleksibel og nem at bruge. God til at glatte krøller ud. Bruges i vådt eller tørt hår.

Hårvoks - Grey Mud - 100g - 99kr
Denne medium hold voks, er et dejligt cremet produkt, som giver et naturligt hold og mat udseende.

Hårvoks - Brown matte - 100g - 99kr
En lervoks der giver et kraftigt og mat hold. Nem at restyle og vaske ud.
Frisør Belmondo

v/ Rudi Hildebrand
Christine Løvmands Vej 12, (butikstorvet)
5230 Odense M
Cvr. 17623745

Tlf. 26759009
E-mail: rudihildebrand@live.dk

Åbningstider

Mandag Lukket
Tirsdag 09:00 - 17:30
Onsdag 09:00 - 17:30
Torsdag 09:00 - 17:30
Fredag 09:00 - 17:30
Lørdag Lukket
Søndag Lukket

Facebook

En hjemmeside af Kliksite.dk - Online booking system af KlikBook.dk